Pikolian cynku: działanie antyoksydacyjne, prawidłowy metabolizm energetyczny i wsparcie odporności
Witamina E z soi: ochrona przed stresem oksydacyjnym
Granat: w tym 40% kwasu elagowego o działaniu przeciwutleniającym
- Marka:Yango®
- GTIN:5904194063351
Składnik aktywny 1 kapsułka %RWS*
Koenzym Q10 100 mg -
Kolagen typu I i III 60 mg -
Pestki winogron - ekstrakt 60 mg - w tym OPC (95%) 57 mg -
Kwas hialuronowy 50 mg -
Pikolinian cynku 50 mg - w tym cynk (20%) 10 mg 100%
Soja - ekstrakt 40 mg - w tym witamina E (30%) 12 mg 100%
Granat - ekstrakt 20 mg -
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Zalecane spożycie: 1 kapsułki raz dziennie.
Sposób użycia: Kapsułkę połknąć i popić dużą ilością wody, po posiłku.
Skład: Koenzym Q10 (ubichinon), kolagen rybi typu I i III, ekstrakt z pestek winogron (Vitis vinifera) standaryzowany na zawartość min. 95% OPC, niskocząsteczkowy kwas hialuronowy, pikolinian cynku (cynk) ekstrakt z nasion soi (Glycine max) standaryzowany na zawartość min. 30% witaminy E, ekstrakt ze skórki granatu (Punica granatum) standaryzowany na zawartość min. 40% kwasu elagowego. Skład kapsułki: Celuloza roślinna (wegetariańskie)
Informacja: Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. Masa netto: 28,2 g
Ostrzeżenie: Osoby przyjmujące leki, przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.
Produkt wolny od metali ciężkich, takich jak arsen, kadm, ołów czy rtęć.
Główny Inspektorat Sanitarny: 2021/02/15/SD/6E2E14